Vocabulari per matèries bàsic àrab –català


Nombre de visites a la nostra pàgina ВИЗИТЫ 访问 الزيارات

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis



Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.
A space providing a training course organised into four levels and two modes of study. 
The site contains videos, audio material, games, animated activities, etc. It also provides a glossary, transcripts, assistants and a space with recreational and cultural content. By the time he or she has completed the Parla.cat courses, the student will have attained the knowledge required to sit the official exams organised by the Language Policy Secretariat, which are sat in person

Espacio que ofrece una propuesta formativa que se organiza en cuatro niveles y dos modalidades de aprendizaje. Se pueden encontrar vídeos, audios, juegos, actividades con animación... Ofrece, además, un glosario, transcripciones, asistentes y un espacio de contenido lúdico y cultural. Una vez finalizados los cursos de Parla.cat, el alumnado habrá logrado los conocimientos necesarios para optar a las pruebas oficiales de la Secretaría de Política Lingüística que se organizan de forma presencial.

Lau mailatan eta bi ikaskuntza-modalitatetan antolatzen den prestakuntza-proposamena eskaintzen duen espazioa da. Bideoak, audio-fitxategiak, jokoak, animaziodun jarduerak eta abar aurki daitezke. Gainera, glosario bat, transkribaketak, laguntzaileak eta eduki ludiko eta kulturalerako espazioa eskaintzen du. Behin Parla.cat-eko ikastaroak gauzatutakoan, ikasleek modu presentzialean gauzatzen diren Hizkuntza Politikarako Idazkaritzaren azterketa ofizialetara aurkeztu ahal izateko ezagutzak dituzte.




Si feu clic a baix podreu veure una traducció aproximada d'aquest web en diverses llengües.


 
A dalt, podreu veure de quins llocs del món visiten el nostre lloc web!
VISITES ВИЗИТЫ 访问 الزيارات




Vocabulari bàsic per matèries bàsic àrab –català

مُفردات شائعَة اللغة و العلوم الطبيعية و العلوم الاجتماعية  والرياضيات  والتربية البدنية  وتكنولوجيا و الموسيقى والفلسفة.
 
La idea de confegir o elaborar aquest diccionari àrab –català ha estat motivada per l’arribada, des de fa temps, d’alumnat procedent del món àrab als instituts del nostre país d’acollida. En un principi , es va encetar ,només, amb un recull de frases  de supervivència;però de mica en mica hem anat ampliant aquest recull amb tot un seguit de vocabulari  per matèries: Català, Socials, Experimentals, Matemàtiques, Tecnologia, Educació física. Encara, tanmateix, és un esborrany que caldrà- per descomptat-  esmenar , però pot servir perquè els especialistes de les diverses matèries del nostre IES  puguin afegir aquells continguts que considerin adients perquè l’alumnat àrab nouvingut tingui a l’abast una mena de “guia” que els permeti de treballar  la majoria de matèries que conformen el currículum.  També estem en negociacions amb alguna editorial que estaria- no ens fem pas il·lusions-  interessada a publicar aquesta tasca. Caldria, al capdavall, donar cara i ulls a aquest “vocabulari”: ordenar-lo, actualitzar-lo amb fotos, gràfics, dibuixos, a partir de les necessitats de cada matèria i si  es pogués, afegir suport de veu perquè fos més interactiu.
Sabem que tot plegat és picar massa alt, que és una  tasca que necessitarà temps i  comportarà treballar plegats, però pensem que pot ser una bona eina de treball que , si es du a terme, ajudarà una mica el nostre alumnat i alhora els demanarà més implicació en el seu aprenentatge. 
Demanem a tothom esmenes, suggeriments,idees, suport visual que pugui enriquir aquest vocabulari amb l'objectiu d'ajudar el nostres alumnat i que també s'hi impliqui  en el seu aprenentatge.
Comptat i debatut, podreu veure l’esborrany si feu clic a l’enllaç següent: 




VOCABULARI ÀRAB

Atenció a la diversitat. Biologia i Geologia 3r ESO. Ed. Santillana. Multiculturalitat. Material fotocopiable.

Una mostra de com facilitar l'aprenentatge al nostre alumnat nouvingut.





AtenciÓ a La Diversitat                                                              







  1. free dating guide [url=http://loveepicentre.com/]high school singles[/url] senior dating http://loveepicentre.com/ senior christian dating help

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

La neu, تساقط الثلج 雪 ձյուն neve,nieve, snow,elurra, снег, sniegas

HISTÒRIA DE VIDA : NANA DIAKITE MALI

Història de vida de Justina Markunas.Polònia