Valoració del grup "voltem pel món". Aula acollida IES la Serreta de Rubí.


Jairo, Mònica, Nisrine i Sàmia.
Alumnes de segon ESO Aula acollida IES la Serreta

شكرا , gracias, Thanks, gràcies, Спасибо 致谢 Ευχαριστίες Eskerrik asko

En primer lloc, volem agrair a tothom la participació en aquest grup de lectura. La nostra valoració- sens dubte- ha estat positiva en molts vessants, tant pel que fa al fet individual i col·lectiu de la lectura, tant com al fet d'organitzar els grups de treball, de coordinar i de pautar el ritme de lliurament dels treballs proposats.
Creiem que ha dinamitzat de manera molt positiva la nostra aula i ha engrescat alumnes que estaven una mica decebuts per la dinàmica o inèrcia del dia rere dia .
Al capdavall, una tasca i experiència que cal repetir sempre cada any.Us ho assegurem.

Pel que fa al llibre La volta al món en 80 dies, de Jules Verne, i al format de llibres de lectura fàcil creiem amb tota l'estima que és un xic difícil el registre del llibre; no tant pels alumnes procedents de llatinoamèrica, però si una mica més per l’alumnat àrab o xinès que porta només dos cursos escolars a Catalunya. De tota manera, doncs, els ha obligat de dur a terme un esforç suplementari que sempre va bé pel seu aprenentatge lingüístic i , sobretot, quant a la seva dinamització personal dintre d'un grup humà de persones qeu motl sovint treballem de maner massa individual. Han pogut veure els nostres alumnes que el fet d'aprendre una llengua no només és un seguit d'exercicis i activitats a resoldre, sinó que tanmateix és una tasca o procés dinàmics, engrescador i divertit amb què poden gaudir de la lectura, de les relacions personals entre ells i amb l'exterior.
Així, de mica en mica, podem i hem de trencar la idea que l’aula d’acollida és un àmbit clos, tancat de treball i aïllat de la resta de la comunitat educativa.Volem, per tot plegat, trencar visions errònies i obrir-nos a nous horitzons.Per això som aqui treballant cada dia pels nostres alumnes.Aquest és el nostre únic objectiu.
Comptat i debatut , moltes felicitats i fins la propera sessió d’activitats.

Cordialment,

Josep Gregori.

PER ALS MEUS ALUMNES

Als meus estimat alumnes: Jairo, Mònica, Sàmia i Nisrine .Gràcies per la vostra feina, paciència i col·laboració en tot moment. Moltes gràcies Jairo, tu has esta el motor de les activitats!
No us oblidaré mai i sabeu que sempre estaré al vostre costat.
Josep R Gregori
Tutor aula d’acollida IES la Serreta de Rubí.
el meu correu :
joseppotriessafor@gmail.com
http://aulaacollidaieslaserreta.blogspot.com/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La neu, تساقط الثلج 雪 ձյուն neve,nieve, snow,elurra, снег, sniegas

HISTÒRIA DE VIDA : NANA DIAKITE MALI

Història de vida de Justina Markunas.Polònia