CULTURES DE LA NOSTRA AULA D'ACOLLIDA.

Amb la col-laboració amb el professor Guillem Martín, del Departament de Visual i Plàstica, estem realitzant , a hores d'ara ,unes activitats que tenen l'objectiu d'explicar les característiques més importants de les cultures de la nostra aula d'acollida a  la resta d'alumnat del centre. En aquest cas concret, un grup d'alumnes de 4t d'ESO  va venir  per fer una petita entrevista al nostre alumnat. En aquest blog penjarem , doncs, les tasques que anem desenvolupant perquè tothom en pugui gaudir!

Aquí, per tant, anirem penjant les fotos més  destacades de la nsotra tasca












 




























La nostra  Nana Diakité, alumna d'acollida i nascuda a Bamako, capital de Mali està realitzant una sèrie de descripcions sobre aspectes més característics del seu fascinant país.





 Situat a la regió Mali de Gao, el petit llac Antogo és considerat sagrat per l'ètnia Dogon. La pesca està prohibida en les seves aigües, la presència de les dones en els  seus voltants, també. Només un dia a l'any, en plena època seca, quan la cruesa del clima i la manca de precipitacions amenacen amb despullar per complet del líquid element, quan sembla que està donant les seves  darreres raneres, centenars de dogons procedents de tots els racons del país es concentren en els seus marges i esperen ansiosos sota un sol abrasador al fet que el xaman del poble de Bamba acabi de pronunciar uns càntics ancestrals i obtingui el beneplàcit dels déus per llançar-se l’aigua massivament i donar forma i color a un espectacle únic al món.





 






 

Activitat sobre el meu país ,Mali
























Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La neu, تساقط الثلج 雪 ձյուն neve,nieve, snow,elurra, снег, sniegas

HISTÒRIA DE VIDA : NANA DIAKITE MALI

Història de vida de Justina Markunas.Polònia