L'atemptat a la marató de Boston


 Mai no ens agrada  pas parlar o fer refèrència a fets tristos o a desgràcies, però la realitat mana. Dissortadament, ja tornen a ser amb els atemptats que  escapcen la vida d'éssers innocents i que no portenabsolutament enlloc.
Aquest passat dilluns dues explosions han causat el caos a Boston. La psicosi ha revifat de cop i volta com  si fos l'onze de setembre. A corre-cuita ja  busquen deseperadamentles víctimes  com si calgués etiquetar les barbàries i dirigir la mirada vers un país o víctima  que serà ocupat o atacat i si té recursos naturals molt millor.
Oblidem que a altres indrets del món continuen cometent-se atemptats potser menys " sorollosos" o mediàtics , però alhora destructius  i potser més sagnants que aquest darrer i injusticable ocorregut a Boston.
Llegirem i treballarem, doncs,  aquest esdeveniment perquè siguem conscients de la injustificable i esferïodora barbàrie humana amb la intenció de  ser una mica millors cada dia  per bastir tots plegats un món  més humà. Encara, malgrat tot, tenim un bri d'esperança....








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La neu, تساقط الثلج 雪 ձյուն neve,nieve, snow,elurra, снег, sniegas

HISTÒRIA DE VIDA : NANA DIAKITE MALI

Història de vida de Justina Markunas.Polònia